Er din bolig lidt ud over det sædvanlige

Så er KAAS & MARKSØ den helt rigtige ejendomsmægler for dig. Vi er fortrolige med unikke boliger i alle størrelser og prislag. Uanset om du bor i lejlighed, i et rækkehus eller i en villa, så giver vi dig en seriøs og troværdig rådgivning gennem hele forløbet.

Forventer du også lidt ud over det sædvanlige af din ejendomsmægler - så er KAAS & MARKSØ den helt rigtige mægler for dig. Vi har mange års erfaring med salg af alle typer boliger i hele vores lokalområde - City og Nord for København.

KAAS & MARKSØ er helt uafhængige af både banker og realkredit. Det betyder, at vi har 100 procents fokus på, at varetage dine interesser som sælger.

Vi får 5 stjerner ud af 5 mulige af vores kunder

Danmark´s mest besøgte bolig-site Boligsiden.dk undersøger hele tiden både sælgers og købers tilfredshed med deres ejendomsmægler. Her får KAAS & MARKSØ 5 stjerner ud af 5 mulige af vores kunder. Herudover er vi bedømt, som den bedste ejendomsmægler i vores lokalområde.

Stor erfaring og engagement fører til de bedste resultater - både for sælger og køber. KAAS & MARKSØ er kendt for seriøst og effektivt salgsarbejde. Vi er et lille firma, som lægger stor vægt på den personlige kontakt, og vi sørger altid for, at du er godt informeret om salgsprocessen.

Når boligen skal sælges, har du sikkert en lang række spørgsmål. Vores erfaring og ekspertise hjælper dig med, at træffe de rigtige beslutninger.

Start med en gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering fra KAAS & MARKSØ er det helt rigtige grundlag at træffe beslutninger på. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og tilpasser vores løsninger herefter. Vi tilbyder også en Solgt eller Gratis løsning.

Vi vil tilbyde dig en gratis og uforpligtigende salgsvurdering - også selv om du ikke skal sælge lige nu. Ring til os eller send en mail - så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Pakhus 11 Dampfærgevej 2A, 2100 København Ø.

> BESTIL SALGSVURDERING

Bestil salgsvurdering