KAAS & MARKSØ er din ejendomsmægler

KAAS & MARKSØ har fejret 10 års jubilæum som selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Lige fra starten har det været vores målsætning, at sætte nye standarder for både kompetent rådgivning og personlig service.

Gode resultater kommer ikke af sig selv, og der er intet, der slår mange års erfaring, når et salg skal køre effektivt fra start til slut. Mere end 60 procent af de boliger vi sælger, er henvisninger fra tilfredse kunder.

KAAS & MARKSØ er den rigtige ejendomsmægler, hvis du ikke vil nøjes med en standardløsning.

Vi gør os umage

Hvis det er gammeldags at gøre sig umage – ja, så er vi gammeldags. Vores førsteprioritet er tilfredse kunder, og vi bestræber os hele tiden på at blive endnu bedre. Stor erfaring og engagement fører til de bedste resultater - både for sælger og køber.

Vores kunder giver os topkarakter med 5 stjerner ud af 5 mulige. Herudover er vi bedømt, som den bedste ejendomsmægler i vores lokalområde.

KAAS & MARKSØ´s kunder kan med rette forvente noget ekstra, når boligen skal sælges. Vi ved hvor vigtigt det er at gøre sig umage.

Start med en gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering fra KAAS & MARKSØ er det helt rigtige grundlag at træffe beslutninger på. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og tilpasser vores løsninger herefter. Vi tilbyder også en Solgt eller Gratis løsning.

Vi vil tilbyde dig en gratis og uforpligtigende salgsvurdering - også selv om du ikke skal sælge lige nu. Ring til os eller send en mail - så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Pakhus 11 Dampfærgevej 2A, 2100 København Ø.

> BESTIL SALGSVURDERING