Islands Brygge 32A, 4. 433, 2300 København S

Stor lys lejlighed i Gemini Residence / BEMÆRK : Ny Pris !

Stor lys lejlighed i Gemini Residence / BEMÆRK : Ny Pris !

De store lejligheder i Islands Brygges 'Kronjuvel' : Gemini Residence, er lidt af en sjældenhed og kommer ikke ofte til salg. 146 tinglyste kvadratmeter på 4. sal, hvilket svarer til 7. etage, fordi Gemini Residence har en meget høj sokkel - det betyder, at der både i lejligheden og på altanen er der det mest fantastiske lys og luft.

Det centrale rum i lejligheden er den skønne stue / køkken / alrum - et rigtigt leverum. Her er et stort regulært værelse, samt et stort forældresoveværelse i forbindelse med privat badeværelse. Ved den store entrémed skabsvæg er der endnu et stort badeværelse. Fra både stuen og alle værelserne er der udgang til den ca. 30 m2 store altan, der smyger sig flot rundt om bygningen og er ca. 2 meter bred.

Gemini Residence startede sit liv som kornsilo tilbage i 60-erne, men visionære byggefolk så mulighederne i starten af det nye århundrede og skabte dette kunstværk af en beboelsesejendom, der stadig tiltrækker arkitektstuderende og besøgende fra udlandet. Lejlighederne er bygget uden på siloerne og den tomme silo bruges nu til elevatorer og indgangsparti til lejlighederne.

Gemini Residence er en af Københavns mest markante og spektakulære bygninger - beliggende helt ud til havnefronten. Her er du også tæt på City, Metro og Københavns Lufthavn.

Privat P-plads i ejendommens lukkede og velfungerende P-kælder medfølger i handlen.

OBS ! : Lejligheden vender mod landsiden / øst og er 146 tinglyste m2 / 185 BBR m2

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Boliger der ligner denne