Langelinie Allé 9, 4. 3., 2100 København Ø

Åbent hus: 14. august fra kl. 12:30 til kl. 12:50

Gennemgående udsigtslejlighed på Langelinie Allé med sol fra morgen til aften !

Da Schmidt Hammer Lassen Architects tegnede Langelinie Allé 3-9 tilbage i 1997, lavede de et langtidsholdbart og arkitektonisk smukt byggeri på en af Københavns mest prestigefulde adresser. Med den Lille Havfrue lige udenfor gadedøren behøver beliggenheden ikke nogen yderligere introduktion.
 
Ejendommen er kendetegnet ved de flotte røde facader med vinduer fra gulv til loft, men også det store buede ankomstparti, der fører ind til Københavns måske mest imponerende trapperum med elevatorer bør fremhæves. Her fører en gigantisk spindeltrappe op til de 6 etager og den store fælles tagterrasse med den vildeste udsigt til Københavns tårne og spir.   Lejligheden er en af de gennemgående lejligheder, så der er stort set sol hele dagen fra morgen til aften og den flotteste udsigt til Øresund, Trekroner, Københavns Havneindløb med Holmen og Den Nye Opera. De store vinduespartier giver en fabelagtig fornemmelse af lys og luft i hele lejligheden. Her er helt ugenert og ingen forstyrrende trafikstøj. Lige udenfor gadedøren er der mulighed for de smukkeste gåture. Det fungerer helt perfekt.
 
Alle lejlighedens 118 m2 er optimalt udnyttet; entré med garderobeskabe, køkken / stue / spisestue er ud-i-et med store glaspartier fra gulv til loft mod både øst og vest – et helt fantastisk gennemgående leverum, badeværelse og soveværelser. BEMÆRK ! Der kan nemt etableres endnu et soveværelse med to skydedøre, se Alternativ plantegning.
 
Tryg og sikker ejendom i et roligt nabolag.
 
Mulighed for tilkøb af en P-plads i Københavns flotteste P-kælder.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Boliger der ligner denne