Islands Brygge 38F, st. tv., 2300 København S

Åbent hus: 12. december fra kl. 12:40 til kl. 13:00

Direkte til havnefronten med 2 store ugenerte gårdhaver / terrasser …

Islands Brygge! Nærmere introduktion af beliggenheden af denne lejlighed burde være overflødig - uden sammenligning Københavns mest trendy, smarte og unge bydel.
 
Havnebryggen Polaris er tegnet af Henning Larsen Architects og stod indflytningsklar medio 2017. Ejendommen sætter nye standarder for panoramaudsigt og moderne bæredygtigt byggeri – her er fokus på lys, luft og kontakt til vandet i Københavns Havn.
 
Denne lejlighed tilbyder det bedste af alle verdener med sin fabelagtige beliggenhed direkte til Havnefronten. Fra kajkantens boardwalk er der +1.5m niveauforskel op til lejlighedens 2 store gårdhaver / terrasser, så her er ikke noget indkig fra forbipasserende eller naboer, men helt ugenert bag de lave aroniahække og den maritime beplantning. Rundt om ejendommene er der store grønne fællesarealer til fri afbenyttelse for ejendommens beboere.
 
Den ’høje beliggenhed’ i grundplan gør, at her er det mest fabelagtige både korte og lange view / udsigt til vandet og ud af Københavns Havn mod syd / vest.
 
Lejligheden kan bedst sammenlignes med et etplanshus ved vandet med de mest charmerende gårdhaver / terrasser, man kan tænke sig. Mod øst er der en stor terrasse på ca. 20 m2 med morgensol og mod syd / vest er der et delvist overdækket ’udendørs leverum’ på ca. 40 m2 med sol hele dagen til sen aften. Her er plads til lounge, solsenge og grill / spiseplads til + 10 gæster – her er altid mulighed for at finde læ for vejr og vind. Det fungerer helt fantastisk.
 
Lejligheden indeholder entré med adgang til badeværelse, stort soveværelse, værelse med udgang til morgenterrassen og kæmpe køkken / stue / spisestue ud-i-et med store vinduer fra gulv til loft og døre direkte ud på den store syd- / vestvendte terrasse.
 
Nummeret P-plads i ejendommens P-kælder kan tilkøbes efter nærmere aftale. Du kan læse mere om ejerforeningen på Havnebryggenpolaris.dk.
 
Få det bedste af alle verdener og flyt i etplanshus midt i byen ved vandet.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Boliger der ligner denne