Islands Brygge 34A, 4. th., 2300 København S

Åbent hus: 12. december fra kl. 12:15 til kl. 12:35

Nyistandsat lejlighed med 2 altaner og udsigt til vand

Kajplads 24 er tegnet af arkitekt Kim Utzon i 2004 – en ikonisk ejendom, der dengang som i dag sætter nye standarter for moderne arkitektur på Københavns havnefronter. Ejendommen er en af Københavns mest prestigefulde med en sjældent fredsommelig beliggenhed og stor afstand til naboerne.
 
Lejligheden har to store overdækkede altaner – en mod syd med sol hele dagen og en mod nord / vest med aftensol, det fungerer helt perfekt. Her er den mest fantastiske udsigt fra alle boligens rum til vandet, lystbådehavnen og Copenhagen Skyline ret forude med Rådhustårnet og Tivoli´s fyrværkeri.
 
Boligen er godt indrettet og her er absolut ingen spildplads – alle 102 m2 er optimalt udnyttet. Her er entré med garderobe og gæstebadeværelse, et stort gennemgående leverum med køkken i midten og stue mod syd og spisestue mod nord / vest, masterbed-room med skabsvæg og privat badeværelse.
 
Alt fremtræder lige så fint i virkeligheden som på billederne – sælger har nemlig valgt at sætte lejligheden i stand med nye hårde hvidevare og nymalede vægge og lofter.
 
Specielt skal lejlighedens lyse helt nye (2021) kvalitetsgulve i eg fremhæves, men også de store dobbelte gulv-til-loft skydedøre til altanerne bør nævnes – det giver lys og luft.
 
Der hører depotrum og en privat P-plads kan efter aftale tilkøbes til lejligheden i ejendommens meget flotte P-kælder.
 
Læs mere på foreningens web : Kajplads24.dk  
 
Omgående overtagelse !

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Boliger der ligner denne