Sundkaj 33, st. mf., 2150 Nordhavn

Ungt el. ældre par / Forældrekøb / Delelejlighed med 2 private terrasser

BEMÆRK : KAAS & MARKSØ anvender mundbind / håndsprit på alle fremvisninger og åbne huse -  vi og vores kunder sætter stor pris på, at du også gør det ! På forhånd mange tak ! 

 
Denne lejlighed passer perfekt til et forældrekøb / delelejlighed / ungt eller ældre par – eller bare til alle, der ikke vil gå på kompromis med den bedste beliggenhed i en af Københavns mest trendy nye bydele ved havnefronten i 2150 Nordhavn.
 
Lejligheden er helt optimalt indrettet og har absolut ingen spildplads – alle 78 m2 / BBR er perfekt udnyttet. Her er entré med fint lyst badeværelse, 2 soveværelser begge med udgang til den ene terrasse, køkken / stue / spisestue ud-i-et med lys og luft fra de store vinduer fra gulv til loft. Her er udgang til endnu en altan / terrasse med plads til bord og 4 stole – det fungerer rigtig godt.
 
Specielt skal lejlighedens fine stand fremhæves. Her er lige så fint i virkeligheden som på billederne, men Copenhagen Square, som ejendommen hedder, er altså også helt ny (2019). Det fine gårdmiljø er perfekt til unge, gamle som børn – her er rigtig mange børnefamilie i området.
 
Lige udenfor gadedøren ligger Nordhavns hyggelige leben med specialbutikker, caféer, restauranter og dagligdagsindkøb / supermarkeder. Århusgadekvarteret har for længst etableret sig som et af Københavns mest fremadstormende shoppingstrøg.
 
Copenhagen International School CIS, Havnebad, BIG bio Nordhavn, Konditaget Lüders …  
 
BONUSINFO : Vidste du, at Orientkaj METRO ligger 2 minutters gang fra Sundkaj med 7 minutter til Kgs. Nytorv. I området under højbanen kommer der cykelstier og rekreative grønne områder til områdets beboere.
 
Omgående overtagelse.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Giv et bud

Boliger der ligner denne